cursussen-banner

alpha-cursus

Alpha Cursus

De Alpha Cursus is voor mensen die op een ontspannende en vrijblijvende manier meer willen weten over het christelijk geloof. Voor mensen die denken dat er meer moet zijn tussen hemel en aarde en voor christenen die hun basiskennis van het geloof willen opfrissen.

Ontdek je nieuwe leven

Ontdek je nieuwe leven

Wil je een fundament bouwen in jouw Christelijk leven?
Wil je de fundamentele waarheid van Gods Woord kennen?
Wil je God zoeken en met Hem connecten?
Ben je pas gedoopt en wil je meer weten over jouw nieuwe leven?
Dan is deze cursus voor jou!
De cursus bestaat uit 12 lessen die verspreid zijn over 12 avonden.
En deze cursus is gratis!

Digging Deep

Digging Deep

Digging Deep is een cursus voor een ieder die wil groeien in zijn of haar geloof en het beter wil begrijpen. Gemeente City Changers biedt je middels de verschillende aangeboden thema’s de mogelijkheid aan om te groeien in jouw Christelijk leven en jouw relatie met God.

School voor vruchtbaarheid

School voor vruchtbaarheid

Wanneer je je inschrijft voor de School voor Vruchtbaarheid bewijs je jouw verlangen om meer over God en Zijn wegen te leren. Je legt hierdoor een verklaring af, dat je alles wilt zijn wat mogelijk is voor Hem. Je neemt een reuze stap in de richting om een volwassen, stabiele gelovige te worden die anderen kan beïnvloeden op de reis van geloof. Aan het einde van deze trainingsschool, heb je ervaren wat het betekent om “pastor van één” te zijn. De lessen worden verspreid over 12 avonden.

pagefooter